Nazwa forum

Opis forum

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

#1 2008-01-22 21:49:17

Sędzia Zgred

Nowy użytkownik

Punktów :   

Kilka pytań elementarnych

Na kiedy planowany jest wyjazd ?
Ile czasu zamierzamy spędzić poza granicamy "Unii Europejskiej" ?
Czego trzeba się jeszcze dowiedzieć ?

Edyta: Może ktoś się jednak wypowie bo dla mnie to ważne, przynajmniej dwa pierwsze pytania.

Ostatnio edytowany przez Sędzia Zgred (2008-01-23 19:42:47)

#2 2008-01-29 08:23:57

rafa

Użytkownik

Punktów :   

Re: Kilka pytań elementarnych

czesc
....... obiecuje ze jak znajde troche czasu (siły) to siade i policze koszta chyba ze ktos mnie ubiegnie(nie obraze sie ),co do czasu przewidzanego na podroz to z tego co rozmawialismy wczesniej zapamietałem ze trzy tygodnie max.
Swiety proponoawal portal  http://transsib.com.pl Beto tez mial kilka propozycji po prostu usiasc i czytac na pigułke trza bedzie poczekac
pozdrawiam

c.d
W zwiazku że "Letnie Igrzyska Olimpijskie w 2008 rozgrywane będą w Pekinie, stolicy Chin, w dniach 8-24 sierpnia " mysle ogladajac rozklad jazdy pociagow ze mozemy wyruszyc 11 wrzesnia z Moskwy (mamy do wyboru kilka dat wiec jesli macie inne terminy to prosze piszcie) bedziemy na miejscu wtorkiem 16 o godz 7:30,rzecz jasna owym miejscem jest Ułan Bator i mamy tam przesiadke  a mamy nastepny pociag w czwartek o 8:05 ,wydaje mi sie  ze czas ten jest wystarczajacy do zwiedzenia w/w miasta.
Oczywiscie mozemy ten czas przedluzyc ... , nastepnie wbijamy sie pociag i po dwoch dniach czyli 19 jestesmy w Pekinie gdzie ruszamy dalej ale to ..... musze konczyc ktos zerknol by na rozklad jazdy pkp do Moskwy

c.d 2
..... do Moskwy mamy pociag z Krakowa

Ostatnio edytowany przez rafa (2008-01-30 15:26:32)

#3 2008-02-10 08:13:51

kocury

Użytkownik

Punktów :   

Re: Kilka pytań elementarnych

nie wiem jak reszcie, ale dla mnie im termin odleglejszy tym lepiej, znaczy koniec września, gdzieś tak 18-25 wyjazd

Stopka forum

RSS